WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 4.00 /5

Opera 22.0.1471.50 Free download

Opera 22.0.1471.50 софтвер е Слободни Прелистувачи софтвер кој е направен од страна Opera Software. 26.0.1656.32 верзија на оваа програма која 31.0 MB големината им се нуди на корисниците лиценциран за Слободни. Opera 22.0.1471.50 софтверот е компатибилен со Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 8.1 оперативен систем. Уредник оценка е 4 надвор од 5. Може да го симнете овој Веб Прелистувачи за слободен софтвер од нашата веб страница. Категории: Веб Прелистувачи, Прелистувачи Оперативен Систем WINDOWS.

Opera 22.0.1471.50 image
Opera 22.0.1471.50

преземете

  • Лиценца : Слободни
  • Верзија : 26.0.1656.32
  • Големина : 31.0 MB
  • Оперативен Систем :
    • WINDOWS
  • Оперативен Систем Верзија : Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 8.1
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-02-13